11.9.2011

Mustaa ja valkoista

Tämä viikonloppu on mennyt yhdessä hujauksessa! eilen kävin sovittamassa koulutyönäni olevaa jakkua "asiakkaallani", sekä hain kaverin kanssa uuden ompelupöydän (entinen oli aivan remu, yksi jalka sojotti ihan mihin sattuu ja kovempaa ommellessa koko pöytä huojui ja vapisi, oli ehkä siis aika hommata parempi :) Tänään kyläilin ystävän luona, jonka kanssa meillä on "taitojenvaihtoprojekti" meneillään. Tahtoo siis sanoa sitä, että hän neuloo mulle ihanan valkoisen ponchon ja minä ompelen hänelle pikkumustan. Kätevää:) sieltä lähtiessäni porhalsin Palokan uuteen Citymarkettiin hakemaan ilmaista plussa-korttia (sain viikolla mainoksen välissä kupongin, jolla sai käydä hakemassa itselleen ilmaisen k-plussakortin palokan uudesta cittarista ) ja sitten bussilla kotiin.

Asuni tälle sunnuntaille rakentui uuden huivin ympärille, tai pitäiskö sanoa ennemmin että inspiroimana. Ompelin perjantaina itselleni ja kaverille samanlaiset huivit hiuksiin. En ole aikoihin pitänyt huivia, mutta nyt innostuin taas:)


tuon eBaysta tilaamani camee-kaulakorun innoittamana muokkasin kuvastakin hieman vanhahtavan oloisen:) Kamerakin on taas käytössä, joten kännykällä kikkailut on onneksi ohi:)
Ajattelin alkaa vielä tälle illalle taistelemaan juurikasvua vastaan, mutta katsoo nyt saanko aikaiseksi, vai syvennynkö taas Myrskyluodon Maijaan :)

Paita: Ellos
Hame: Kirppis
Koru: eBay
Huivi: Itse tehty
Kirja: Myrskyluodon Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti