7.9.2011

Kökköjen kännykamerakuvien paluu

Tulin pikaisesti postaamaan muutamasta eBay-ostoksesta jotka putkahtivat tänään postiluukusta:) tilasin muutamia koruja parisen viikkoa sitten, ja nyt posti-kusti polki ne perille:)
Kuten otsikosta voi päätellä, kuvanlaatu ei sitten ole mitään tasokasta..kamera on nyt hetken telakalla, joten kuvausvälineenä saa toimia kännykkä. Epätarkkuus ja omituinen valotus, jee jee!


En ole mikään erityinen pöllöfani, mutta tämä oli niin ihanan värikäs, että oli pakko ostaa :)


Ihana keiju:) tulee Peter Pan-fiilikset tästä:)


Ykkössuosikki näistä koruista on tämä Camee-tyyppinen riipus. Oon muutenkin ihan sekaisin näistä camee-koruista, ja tämä on aivan ihana! mulla on yksi camee-sormus (ihan aito vieläpä) mutta se on vähän rikki, enkä uskalla pitää sitä sen pelossa että se menee kokonaan hajalle:/ kävin muuten kultasepällä tässä taannoin kysymässä sen korjauksesta, niin vastaus oli että korjaus maksaa suunnillen saman mitä uuden ostaminen, joten se sormus kaunistaa nykyään vain mun korurasiaa:)


Kummitytölle tilasin ihanan Hello Kitty- rannekellon:) onhan tuo 5-vuotiaalle vielä hiemasen suuri (juu, katoin mitat tilatessani, mutta jotenkin en silti sisäistänyt että kellotaulu on noin iso..) mutta jospa se säilyisi siihen asti että hän voi tätä pitää:) täytyis vielä saada aikaiseksi lähettää tämä:)

Lopuksi vielä kuvaa uusista kynsistäni (tai onhan nämä kohta 2 viikkoa jo olleet, ja kohta täytyis varmaan huoltoakin jo harkita)



Mä oon tykännyt näistä, sopivasti kimaltelua eikä kuitenkaan liian silmiinpistävät. Ja tipit on pysyneet tosi hyvin, vaikka mäkin teen kynsillä kaikkea vaikka ei saisi:)

Jeps, tämmöistä tällä kertaa, koittakaa kestää kuvien kanssa, vaikka laatu onkin aivan jotain järkkyä..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti