20.4.2011

Luottotuotteeni

Ajattelin omistaa tän postauksen luottotuotteilleni, elikkäs purkeille ja purnukoille jotka ovat kauneudenhoitojuttujeni selkärankana. Hiukseni ovat liukkaat ja ohuet (perus suomi-tukka siis:) joten tarvin tuuheuttavat tuotteet niin pesuun kuin muotoiluun. Olen huomannut että Eclipsen Volume Boost- shampoo ja hoitoaine antaa mun tukalle kaivattua nostetta,joten ne löytyvät aina kylppäristäni. Ainoa miinuspuoli tuotteissa on niiden kookosmainen tuoksu, mutta tämähän on makuasia ja varmasti jonkun toisen mielestä tuoksu on ihana:)
Kun pesusta on päästy suihkutan hiusten tyveen Paul Mitchelin Extra-Body Daily boost-tyvikohottajaa ja föönaan hiukset kuohkeiksi (toki ennen kuivaamista laitan lämpösuojasuihkeen mutta merkki vaihtelee joten sitä ei voi laskea luottotuotteeksi)

Hiuksista siirrytään kasvoihin. En inhoa mitään niin paljon kuin kosteusvoidetta joka tekee paksun kalvomaisen tahmean pinnan kasvoille,ja monien kokeilujen jälkeen olen löytänyt lempirasvani:
Nivea nourishing day care. Tuote on kuivalle ja herkälle iholle, ja tuoksu on tosi mieto. Täydellinen mulle!
Perusmeikki rakentuu sitten yllä näkyvillä tuotteilla. Pohjaksi MaxFactorin Pan Stik-meikkivoide, hehkua Avonin aurinkopuuterihelmillä (Tämä purnukka on tosi riittoisa ja sävy on ihana!) silmämeikki tehdään Makeup kit by h&m- luomiväripaletilla (tämä on tosiaan h&m:n meikkituote, tulin joskus ostaneeksi tämän kokeilumielessä ja ihastuin täysin! värit ovat luomella kestäviä ja niissä on tarpeeksi pigmenttiä), Wetnwildin vedenkestävällä rajausvärillä ja Eveline Cosmeticsin ripsarilla. Huulille Lumenen huulikiilto,ja valmista tuli:)

P.S Kuvat ovat hieman epätarkkoja mutta yrittäkää saada selvää,kamera jolla kuvailen on perus digi,joten laatu ei ole parasta mahdollista:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti