29.8.2011

Pikapostaus pääkivun keskeltä

Otsikko sen kertoo: mulla on aivan hillitön päänsärky! en tiedä mistä johtunee, mutta luulen että asiaan voi vaikuttaa koulussa tietsikalla kökötetyt neljä tuntia..oli pakko äsken turvautua särkylääkkeeseen, eli jospa tämä tästä:)
Tulin siis kirjoittamaan pikaisen päivityksen, kun edellisestä on aikaa taas vierähtänyt. Opiskelut on imaisseet musta niin tehokkaasti mehut, että kotiin tullessa heitän kotilökärit jalkaan ja myöhemmin vasta tulen ajatelleeksi että niin, asukuvakin olis ollut ihan kiva ottaa. Siinä vaiheessa meikki on jo nuhjuinen, tukka litissä söhvaköllöttelyn jäljiltä ja päällä tosiaan jotain virttynyttä ja kotoisaa. Yritän tsempata tässä asiassa.


Asukuvien lisäksi mulla olis uusia juttujakin esiteltävänä, Elloksen paketti tuli viime viikolla. Monet tuttuni valittavat sitä etteivät ole koskaan onnistuneet saamaan Ellokselta sopivia vaatteita, mulla taas hyvin harvoin on mitään valittamista, välillä laatu tosin vaihtelee, mutta  90%:sti olen ollut tyytyväinen! Lauantaina kävin myös laitattamassa uudet kynnet, nyt otin ranskalaisen manikyyrin koristeltuna pienillä kirkkailla "timanteilla" ja hauskoilla vaaleanvihreillä tähdillä:)

Mutta, nyt iltatoimiin ja aamulla taas opintojen pariin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti