5.8.2011

Kirppistelyä ja muuta arkipäivän puuhaa

Eilen kynsien laittoon mennessäni hain samalla postista paketin. Olen myynyt omia käyttämättä jääneitä vaatteita ja kenkiä Facebookissa parilla kirppari-sivustolla, ja innostuin sitten itsekkin sieltä ostamaan pari juttua.


Näitä A-linjaisia paitoja oli paketissa kaksi, tämä valkoinen ja toinen samanlainen musta. Nämä ostin perusvaatevarasto-ajatuksella. Tähän valkoiseen ajattelin itse tuunata jotakin kuviointia, mulla on kaikenlaista paljettikuvio-sälää ompelutavaroissani, joten jotakin sellaista ajattelin tähän paitaan aplikoida.


Mulla on ollut farkkuhame viimeksi joskus..hmm tosi kauan aikaa sitten, mutta tämä oli niin kivan näköinen että ajattelin ostaa pois. Pituudesta en oikein tykkää, joten tämäkin menee ensin tuunaustyön alle, ennenkuin pääsee käyttöön. Olen ilmeisesti arvioinut itseni hieman todellisuutta isommaksi, koska tämä hame melkeipä pyöri päälläni, täytyy siis myös pienentää sitä. Ihan hauskaa että välillä käy näinkin päin, ettei aina joudu "voi ei, liian pieni"-tilanteeseen:)


Siinä ompelupöydän nurkalla pötköttää tämän hetken keskeneräinen projektini. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomaa että kangas on samaa kuin siinä ehdoton lempparini-mekossa:) muistan kyllä postata tästäkin kunhan joskus saan valmista aikaan:)



Kipaisin tänään kirjastossa täydentämässä kirjavarastoa. Ei mitään kevyttä iltalukemista tällä kertaa...

Nyt kuitenkin unten maille, hyvää yötä ja kauniita unia  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti