15.8.2011

Pari pientä juttua

Koulu on imenyt musta täysin mehut, kotiuduttuani jaksan kitata pari kuppia kahvia, katsoa postit, möllötellä saamatta mitään järkevää aikaan ja sitten yöunille. Opiskelu on kyllä ollut mukavaa, ainakin tähän mennessä, joten ehkäpä tämä tästä tasaantuu:)
Viime viikolla tupsahti postiluukusta eBay-tilaus. Se olikin sitten viimeisin kolmesta tilaamastani tavarasta. Laukut jo esittelinkin, mutta nämä korvikset joutui hieman esittelyä odottamaan:)



Siinä ne ihanuudet komeilee:) kuva oli pakko napata ebayn sivulta, koska oma kökköpökkö-kamera ei suostu ottamaan kuvaa jossa korvikset ei näytä ylivaloittuneelta kimalluskimpulta. Mutta tuommoiset ne on luonnossakin:) oon pitänyt niitä useampaan otteeseen, ja oon ollut tosi ihastunut! kannatti laittaa näihin 2,50e :D Viikonloppuna käväisin kaverin kanssa Glitterissä, josta mukaan lähti ale-hyllystä tällainen kaulaketju:


En juuri koskaan osta Glitteristä mitään, koska Bijou Brigitte on käytävän toisella puolella Forumissa, ja yleensä tulee mentyä sinne koruostoksille. Nyt kuitenkin löysin jotain kivaa ja halpaa myös Glitteristä:) Korussa kiikkuu kaikenlaisia kivoja juttuja, kuten avain, sydän, camee,lukko ja perhonen. Mun makuun koru on ehkä hieman liian lyhyt, kun tykkään kaulaketjuissa reilusta pituudesta, mutta tämä oli muuten niin kiva että se peittosi lyhyyden paremmilla puolillaan mennen tullen.
Tällaisia pikkujuttuja tällä kertaa, nyt kone kiinni ja unille, aamulla kello soi jo ennen kuutta, apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti