12.7.2011

Leggingsejä ja silitysrautoja

Mun vanha silitysrauta kävi vanhaksi ja väsyneeksi, joten tilasin viime viikolla Expertiltä uuden OBH-Nordican silitysraudan.


Tämä punamusta virtaviivainen upeus (onko tuommoinen sana olemassa??) lähti kahdenkympin naurettavan halpaan ale-hintaan. Edellisen silitysraudan hyviin puoliin kuului se, että rauta oli johdoton jolloin sillä oli helppo silitellä ilman että johdon riittävyyttä täytyi tarkistella. Tässä raudassa on kyllä johto, mutta pituutta löytyy kolme metriä, joten uskon sen kyllä riittävän laaja-alaisempiinkin silitystoimenpiteisiin:) Raudasta löytyy useita hyviä ominaisuuksia kuten itsepuhdistustoiminto ja tippalukko. Ei enää jälkiä jättäviä vesitippoja kankaissa, jes! Pikainen koekäyttö paljasti raudan olevan vielä huippunopea kuumenemaan. Kaikinpuolin siis loisto-ostos ihmiselle joka silittää paljon:)

Ostin jokin aika takaperin tarvikkeita uusia leggingsejä varten. Tokikaan ne eivät kaupassakaan paljoa maksa, mutta palatrikoota ja pitsiä ostamalla taisin silti päästä halvemmalla. Kangasta oli sen verran reilusti, että saan siitä ainakin kahdet, elleipä jopa kolmet puolipohjepituiset leggingsit. Eilen ompelin ensimmäiset valmiiksi. Laitoin joustopitsiä lahkeensuihin, sekä ompelin pitsin päälle kivikoristuksia.


Näistä lähdin tekemään..


..Ja jalassa valmiit leggarit. Kaavat otin käsityölehdestä, en alkanut niitä itse piirtelemään. Kuvassa ei koristeet juuri näy, mutta siellä ne lahkeensuissa kimaltelee. Kunhan saan aikaiseksi tehtyä lopustakin kankaasta leggareita, niin sitten niitä taitaa riittääkkin loppukesäksi. Leggingsit on tosi helpot heittää jalkaan ja niihin yhdistyy helposti moni erilainen yläosa, joten nuo ovat varmaan niitä syitä miksi mulla usein leggingsit jalassa nähdään:)

T-paita: Seppälä (paidan kauluksen koristeet olen ommellut itse)
Leggarit: Itse tehty (kankaat Eurokangas)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti