15.7.2011

Lemppariblogieni TOP 4

Ajattelin tehdä tälläkertaa postauksen lemppariblogeistani. Siis niistä jotka luen aamulla ensimmäisenä koneen avattuani, ja vieläpä tietyssä järjestyksessä. Luen kymmeniä eri blogeja, mutta nämä seuraavat listaamani ovat ne mun mielestä parhaimmat:)

1. moumou
Tätä blogia olen seurannut jo pidemmän aikaa, ja aina se jaksaa ihastuttaa! Tykkään asukuvista ja tuotetestauksista. Tykkään Iinan huumoripitoisesta tavasta kirjoittaa, sekä siitä että joka postaus ei keskity pelkästään vaatteisiin tai kenkiin vaan mukana on myön ruokajuttuja, hiusasiaa, matkustelua, etc:) MouMou-blogi on siis lempparini nro 1!

2. are you feeling fashionable?
Nadjan blogissa mua viehättää kirppistely, koska tykkään itsekkin kirppareita kierrellä, niin on kiva lukea muidenkin kirppariostoksista. Videopostauksista en ennen ole juuri välittänyt, mutta tätä blogia seuratessani olen alkanut pitämään niistäkin. Nadjalla on hauska ja omaperäinen tyyli niin vaatteissa kuin koruissa ja asusteissa, joten kuvia katselee aina mielellään:)

3. cool n bored
Peetan tyyli ja sisustusmaku on ihana, vaikkakin täysin erillainen kuin omani, joten ehkä juuri tästä syystä tykkään blogia seurata. Visuaalisesti hieno blogi!

4. saks in the city
Tämän blogin kirjoittaja on hieman isoluisempi ihminen, ihan niinkuin minäkin ja juuri sen vuoksi sitä seuraan. Usein saan uusia ideoita pukeutumiseen, kun huomaan että jonkun tietynlainen vaate näyttää tämän naisen päällä hyvältä, ja uskaltaudun itsekkin kokeilemaan jotain samantyylistä. Ranskaa en ymmärrä, mutta on kiva että Sakina kääntää välillä blogitekstit myös englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti